Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karkówka to niełatwe mięso – po przygotowaniu bywa twarde i gumowate. Aby mieć pewność, że na twoim talerzu będzie idealnie miękkie i smakowite, zawczasu zamarynuj mięso przez kilka godzin, korzystając z naszego sprawdzonego przepisu na keczupową marynatę.
6 | Łyżek |
olej
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
czosnek
|
|
4 | Sztuki |
Ziarno jałowca
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
6 | Sztuk |
kotlety z karkówki
|
|
Dodatki |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |