0

Składniki

1 Łyżka
ocet balsamiczny
2 Sztuki
Papryka chilli
1 Łyżka
majeranek
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
musztarda chrzanowa
3 Łyżki
oliwa z oliwek
1 Szczypta
sól, pieprz

Dodatki

1 Opakowanie
tymbark biały grejpfrut
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 3 duże łyżki musztardy łączymy z 3 łyżkami oliwy z oliwek, 2 papryczkami przekrojonymi na pół, 2 ząbkami rozgniecionego czosnku w łupinach, gałązkami majeranku, pieprzem i solą. Mięso w gotowej marynacie moczymy przez całą noc.

Podobne przepisy

Maślaki w occie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Maślaki w occie

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pożywna sałatka obiadowa - kokardki z kukurydzą, pomidorami suszonymi i groszkiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!