0

Składniki

4 Sztuki
cebula czerwone
2 Łyżki
Masło klarowane
3 Łyżki
ingridient
Ketchup Kotlin pikantny 60% mniej kalorii
1 Łyżka
ocet winny
1 Łyżka
Cukier brązowy
1 Szczypta
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebulę kroimy w piórka. Szklimy ją na maśle i doprawiamy solą.
  2. Dodajemy cukier, ocet i ketchup pikantny 60% mniej kalorii Kotlin. Podlewamy odrobiną wody i dusimy na małym ogniu, aż cebula całkiem zmięknie. W razie potrzeby dolewamy wody.
  3. Przechowujemy w lodówce, w szczelnych słoiczkach.

Opis

Marmolada z cebuli to pyszny dodatek do mięs, serów oraz jako wypełnienie na pizzę czy tartę.

Podobne przepisy

Dip barbecue na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Dip barbecue na bazie ketchupu

SPAGHETTI Z MOCNO MĘSKIM SOSEM

Przepis
Łatwy Do 40 min
SPAGHETTI Z MOCNO MĘSKIM SOSEM

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Przepis
Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pasta z pieczonej papryki i ricotty

Salsa z awokado

Przepis
Łatwy Do 15 min
Salsa z awokado

Sos do pizzy na bazie ketchupu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sos do pizzy na bazie ketchupu

Sos śmietanowo chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sos śmietanowo chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!