Marmolada cebulowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_2
![Marmolada cebulowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F3746-1702057732475.jpeg&w=3840&q=75)
Marmolada z cebuli to pyszny dodatek do mięs, serów oraz jako wypełnienie na pizzę czy tartę.
0
0 / 0
Marmolada z cebuli to pyszny dodatek do mięs, serów oraz jako wypełnienie na pizzę czy tartę.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
4 szt. cebula czerwone
2 łyżka masło klarowane
3 łyżka ketchup kotlin z piekła rodem extra hot
1 łyżka ocet winny
1 łyżka cukier brązowy
1 szczyp. sól
Przygotowanie
1
Cebulę kroimy w piórka. Szklimy ją na maśle i doprawiamy solą.
2
Dodajemy cukier, ocet i ketchup pikantny 60% mniej kalorii Kotlin. Podlewamy odrobiną wody i dusimy na małym ogniu, aż cebula całkiem zmięknie. W razie potrzeby dolewamy wody.
3
Przechowujemy w lodówce, w szczelnych słoiczkach.