0

Składniki

200 Gramów
Marchewka
2 Sztuki
ząbek czosnku
4 Łyżki
oliwa
200 Dekagramów
ingridient
makaron Lubella tagliatelle
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy al dente.
  2. Marchewkę myjemy, obieramy i obieraczką do obieranie warzyw kroimy na cienkie plastry przypominające tagliatelle.
  3. Paski marchewki gotujemy w osolonej wodzie.
  4. Na patelnie rozgrzewamy oliwę, dodajemy do niej pokrojony w plasterki czosnek, po chwili dodajemy makaron i ugotowane paski marchewki, podajemy z natka pietruszki.

Opis

Dietetyczne tagliatelle.

Podobne przepisy

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Gulasz z batatów z masłem orzechowym

Łatwy Do 1,5 godz
Gulasz z batatów z masłem orzechowym

Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupow...

Średni Do 2 godz
Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupow...

Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Średni Do 1 godz
Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Kolorowe rurki ze szpinakowym pesto

Łatwy Ponad 3 godz
Kolorowe rurki ze szpinakowym pesto

Makaron Lubella Pióra z jagnięciną, rozmarynem, czosnkiem

Łatwy Do 15 min
Makaron Lubella Pióra z jagnięciną, rozmarynem, czosnkiem

Makaron z fasolką szparagową i pomidorami

Łatwy Do 1 godz
Makaron z fasolką szparagową i pomidorami

Makaron z grillowanymi morelami i serem

Łatwy Do 40 min
Makaron z grillowanymi morelami i serem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!