Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz pomysłu na efektowną imprezową przekąskę, która podbije serca gości? Przedstawiamy przepis na pieczone marchewki podawane z sosem feta. Posiekaj pistacje i wydobądź pestki z granatu. Piecz skropione oliwą marchewki przez około 10 minut. W rondelku przygotuj sos Łowicz, dodaj do niego ser feta i podgrzej. Pieczone marchewki z sosem feta ułóż na talerzu, podając z sosem posypanym pistacjami i granatem.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Sztuka |
Granat
|
|
1 | Łyżka |
pistacje
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
8 | Sztuk |
marchew
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |