0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
4 Sztuki
marchew
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
czosnek
4 Łyżki
olej
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
Karkówka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę, czosnek ,doprawiamy do smaku. Wyrabiamy. Każdą marchewkę zawijamy w mięso mielone. Panierujemy w tartej bułce i smażymy.

Opis

Eksperyment połączenie marchewki z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!