0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
5 Sztuk
marchew
1 Łyżka
masło extra
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Marchew kroimy w kostkę gotujemy na małym ogniu .Gdy woda się wygotuje a marchew będzie miękka dodajemy masło i przyprawy .Jeszcze chwilkę dusimy .

Opis

Zdrowa dobra do obiadu

Podobne przepisy

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Puree z kalafiora i ziemniaków

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Puree z kalafiora i ziemniaków

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Tzatziki (Cacyki)

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tzatziki (Cacyki)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!