3

Składniki

0.5 Kilograma
Marchew mrożona
3 Szczypty
sól
3 Szczypty
cukier
4 Łyżki
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 0,5 kg marchewki gotujemy w osolone wodzie, robimy zasmażke.
  2. Zasmażka 2 łyżki mąki pszennej , 4 łyżki masła,przesmażamy dodajemy do marchewki.
  3. Doprawiamy cukrem.

Opis

Doskonały dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Przepis
Średni Do 1 godz
Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Zapiekany ryż z jabłkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekany ryż z jabłkami

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!