3

Składniki

0.5 Kilograma
Marchew mrożona
3 Szczypty
sól
3 Szczypty
cukier
4 Łyżki
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 0,5 kg marchewki gotujemy w osolone wodzie, robimy zasmażke.
  2. Zasmażka 2 łyżki mąki pszennej , 4 łyżki masła,przesmażamy dodajemy do marchewki.
  3. Doprawiamy cukrem.

Opis

Doskonały dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!