Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lato to sezon na rozmaite owoce: truskawki, maliny, borówki, czerwoną porzeczkę... Warto ten okres wykorzystać na robienie rozmaitych tart. Kruche ciasto, masa budyniowa i świeże owoce to najlepsze i najprostsze połączenie.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
0.5 | Litra |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
20 | Łyżek |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
7 | Dekagramów |
cukier
|
|
1 | Opakowanie |
maliny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |