Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis wart spróbowania - małe kokardki al dente z bobem i orzechowym pesto. Prezentowane danie świetnie sprawdzi się jako obiad lub kolacja w każdej diecie niskokalorycznej (fit) i wegetariańskiej (bezmięsnej).
1 | Łodyga |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
makaron Lubella Pełne Ziarno kokardki małe
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Papryczka pepperoni czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Bób
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
15 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |