Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zostały Ci białka z innego ciasta i nie wiesz co z nimi zrobić? Kolejne ciasto! Polecamy ciasto makuszek, czyli wypiek z białek z makiem i rodzynkami. Pycha!
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
Mak niebieski
|
|
1 | Szklanka |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Bakalie
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Aromat migdałowy
|
|
0.5 | Szklanki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |