Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto, które warto przygotować na imprezy i święta. Makowo - kokosowe ciasto z biszkoptami jest bardzo dobre i wygląda ciekawie na stole. Smacznego!
100 | Mililitrów |
alkohol
|
|
500 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1.5 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.75 | Szklanki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
9 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
24 | Sztuki |
biszkopty
|
|
1 | Sztuka |
galaretka cytrynowa
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
5 | Łyżek |
wiórki kokosowe
|
|
4 | Łyżki |
Mak niebieski
|
|
25 | Dekagramów |
Masło roślinne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |