Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny przepis na deser we wigilję.Wyniosłam go z domu i do dzisiaj go robię.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
3 | Sztuki |
Bułka czerstwa
|
|
1 | Sztuka |
Olejek migdałowy
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
4 | Łyżki |
Rodzynki suszone
|
|
4 | Łyżki |
migdały
|
|
25 | Dekagramów |
Mak mielony
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |