Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto, które można upiec i zamrozić - makowiec zawijany. Lubiane zawijane ciasto z masą makową zawsze wychodzi i zawsze smakuje.
200 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Łyżeczki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
skórka z cytryny
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
40 | Dekagramów |
Masa makowa
|
|
5 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |