Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Święta bez makowca? Nie ma takiej opcji! Makowiec z tego przepisu jest wyjątkowy, bo... nie da się go zepsuć! Zawsze się udaje i zawsze wypełnia dom niezwykłym zapachem Bożego Narodzenia. Smak łączy tradycję z nowoczesnością i na długo zostaje w pamięci gości.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
JAJA
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
250 | Gramów |
margaryna
|
|
Masa makowo- jabłkowa |
|||
1 | Puszka |
Masa makowa
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |