Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne ciasto na święta i na co dzień, czyli tradycyjny makowiec. Puszyste, drożdżowe ciasto z aromatycznym wnętrzem to zawsze strzał w 10!
50 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
200 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Łyżeczki |
skórka z cytryny
|
|
2 | Łyżeczki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
15 | Dekagramów |
cukier
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
5 | Dekagramów |
Bakalie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |