Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa idealna na święta Bożego Narodzenia, ale nie tylko, gdyż makowiec sprawdzi się na każdą okazję. Drożdżowe ciasto z aromatyczną masą makową jest po prostu przepyszne.
50 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
4 | Sztuki |
ŻÓŁTKA
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Masa makowa
|
|
1 | Sztuka |
Cytryna na sok
|
|
6 | Łyżek |
Wrzątek
|
|
6 | Dekagramów |
drożdże
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
20 | Dekagramów |
masło
|
|
25 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
10 | Dekagramów |
Posiekana kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |