Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdź prosty przepis na makowiec, który można wykorzystać zarówno na co dzień, jak i od święta. Gotowy makowiec można podawać również z polewą.
0.5 | Kostki |
masło
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
Bakalie
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
kasza manna
|
|
2 | Łyżki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
30 | Dekagramów |
Mak niebieski
|
|
30 | Dekagramów |
jabłko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |