Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaronowe Muszle to świetna alternatywa dla tradycyjnego dania mięsnego w sosie. Faszerowany mięsem makaron z delikatnie doprawionym sosem bolońskim tworzy zgrany duet. Do tego plasterki sera mozzarella z dużą dawką świeżej pietruszki to połączenie, które smakuje wyśmienicie!
200 | Gramów | ||
400 | Gramów | ||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Ser mozzarella
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
6 | Pęczków |
Zielona pietruszka
|
|
1 | Szczypta |
przyprawy do mięsa
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |