Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaronowo-jajeczne muffinki z szynką i brokułami to pomysł na szybką przekąskę, która da się zjeść na dwa razy. Jeśli nie narzekasz na nadmiar czasu, przygotuj sobie muffinki zawczasu i w razie małego głodu sięgnij po nie, aby uciszyć burczenie w brzuchu i dodać sobie energii. Smacznego!
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
12 | Plastrów |
Szynka parmeńska
|
|
50 | Gramów |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
brokuły
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietanka
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka czerwona słodka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |