MAKARONOWA FURIA
zsggaw
Wartości odżywcze na porcję
Energia
438
kcal
Białka
14
gram
Węglowodany
57
gram
Tłuszcze
12
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 szkl. makaron lubella muszelki morskie
1 puszka kukurydza konserwowa
2 łyżka majonez
2 łyżka ketchup kotlin łagodny
200 g szynka konserwowa
4 szt. ogórki konserwowe krakus
1 szt. papryka czerwona
1 pęcz. natka pietruszki
100 g ser żółty
Przygotowanie
Pokroić w kostkę szynkę,ser,ogórki i paprykę
Ugotować makaron według instrukcji na opakowaniu
Odsączyć z zalewy kukurydzę.
Posiekać natkę pietruszki.
Wymieszać majonez z ketchupem.
Wymieszać wszystkie składniki.
Ozdobić natką pietruszki.
Smacznego!!