Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaroniki znane także jako beza francuska to przepyszne, słodkie ciasteczka przyrządzone z białek, migdałów i cukru pudru. Ich delikatne ciasto i czekoladowo-brzoskwiniowy dżem w środku przypadną do gustu każdemu miłośnikowi słodkich wypieków. Są one idealnym deserem do kawy, herbaty, a także jako słodka przekąska w ciągu dnia. Jeżeli cenisz sobie wyjątkowe smakołyki — makaroniki przekładane Czekodżemem Brzoskwiniowym Łowicz są tym, czego szukasz!
4 | Sztuki |
Białka
|
|
70 | Gramów |
Zmielone migdały
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżka |
różowy barwnik spożywczy
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |