Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron ze szpinakiem, cukinią i suszonymi pomidorami to propozycja na pyszne danie wegetariańskie.
60 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
160 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki |
oliwa
|
|
5 | Sztuk | ||
2 | Pęczki |
Świeży szpinak
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |