0

Składniki

40 Dekagramów
Wątroba drobiowa
30 Dekagramów
makaron
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy według przepisu.
  2. Smarujemy naczynie żaroodporne,wkładamy warstwę makaronu ,następnie układamy wątróbkę smażoną i resztę makaronu.Posypujemy startym żółtym serem.
  3. Zapiekamy ok.10 minut.

Opis

Przepis według mojego pomysłu na obiad.

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Francuskie kieszonki

Łatwy Do 15 min
Francuskie kieszonki

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kokardki z cukinią i łososiem

Łatwy Do 40 min
Kokardki z cukinią i łososiem

Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Średni Do 1 godz
Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!