0

Składniki

40 Dekagramów
Wątroba drobiowa
30 Dekagramów
makaron
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy według przepisu.
  2. Smarujemy naczynie żaroodporne,wkładamy warstwę makaronu ,następnie układamy wątróbkę smażoną i resztę makaronu.Posypujemy startym żółtym serem.
  3. Zapiekamy ok.10 minut.

Opis

Przepis według mojego pomysłu na obiad.

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz.

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min.

Francuskie kieszonki

Łatwy Do 20 min.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kokardki z cukinią i łososiem

Łatwy Do 40 min.

Lasagne

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!