Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Marchewka to źródło karotenoidów, dzięki którym uzyskasz piękną oraz promienną cerę. Dodaj chrupiące warzywo do makaronu i ciesz się wyjątkowym smakiem oraz zdrowiem! Kiełbaska śląska to mięsny element tego dania. W przepisie nie zabraknie również ciągnącej się mozzarelli.
200 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
250 | Gramów |
Kiełbasa śląska
|
|
100 | Gramów |
Marchewka
|
|
50 | Gramów |
tarta mozarella
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |