Makaron z wędzoną makrelą i szparagami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Makaron z wędzoną makrelą i szparagami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976381059.jpeg&w=3840&q=75)
To propozycja na wyjątkowy makaron, która z pewnością będzie dla Ciebie miłą niespodzianką. Tłusta i zdrowa makrela oraz chrupiące szparagi tworzą przepis, który z powodzeniem można serwować w najlepszych restauracjach. Spróbujesz?
0
0 / 0
To propozycja na wyjątkowy makaron, która z pewnością będzie dla Ciebie miłą niespodzianką. Tłusta i zdrowa makrela oraz chrupiące szparagi tworzą przepis, który z powodzeniem można serwować w najlepszych restauracjach. Spróbujesz?
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
200 g makaron lubella pełne ziarno pióra
150 g makrela wędzona
1 pęcz. szparagi
1 łyżka oliwa
1 łyżka posiekany koperek
1 łyżka posiekana bazylia
1 łyżka posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Szparagi kroimy na mniejsze kawałki i podsmażamy na oliwie.
Podajemy je wymieszane z ugotowanym makaronem, kawałkami makreli i doprawiamy posiekanymi ziołami.
Kategorie
Alergeny
Ryby