Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeżeli szukasz pomysłu na aromatyczny obiad, koniecznie spróbuj makaronu z tofu. To azjatyckie danie, które z pewnością zachwyci smakoszy wegetariańskiej i wegańskiej kuchni. Przepis jest wyjątkowo prosty w przygotowaniu — nie potrzebujesz ponadprzeciętnych umiejętności kulinarnych. Niezależnie od okazji, makaron z tofu to dobry wybór dla tych, którzy pragną zjeść coś smacznego, zdrowego i bezmięsnego.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Tofu
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
Czerwona papryka
|
|
10 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżeczka |
Prażony sezam
|
|
2 | Łyżeczki |
oliwa z oliwek
|
|
Marynata do tofu: |
|||
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Gram |
Papryczka chili
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka wędzona w proszku
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |