Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zachwycający przepis na oryginalną kolację - makaron kakaowy z sosem pleśniowym, orzeszkami pini, posiekanymi migdałami i parmezanem. Prawdziwa uczta dla wszystkich lubiących odkrywać nowe smaki w kuchni!
CIASTO MAKARONOWE |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
SOS |
|||
150 | Gramów |
Ser pleśniowy gorgonzola lub inny
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Łyżki |
Ser twarogowy
|
|
3 | Łyżki |
Orzeszki pinii
|
|
1 | Łyżka |
migdały
|
|
1 | Szczypta |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |