Makaron z serem i truskawkami
lubella
Letnie wspomnienie dzieciństwa czyli makaron, twaróg oraz świeże, pyszne truskawki. Całość zwieńczona niewielką ilością cukru i orzeźwiającym dodatkiem świeżej mięty.
0
0 / 0
Letnie wspomnienie dzieciństwa czyli makaron, twaróg oraz świeże, pyszne truskawki. Całość zwieńczona niewielką ilością cukru i orzeźwiającym dodatkiem świeżej mięty.
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
250 g makaron kokardki lubella
200 g twaróg
250 g truskawki
3 łyżka cukier
Przygotowanie
1
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2
Ugotowany makaron posypujemy rozdrobnionym twarogiem. Na makaron przekładamy pokrojone truskawki.
3
Całość posypujemy cukrem i świeżą miętą.