Makaron z serem, cukrem i cynamonem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Makaron z serem, cukrem i cynamonem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976746621.jpeg&w=3840&q=75)
Twój smak dzieciństwa? Pamiętasz makaron na słodko z serem? Mamy dla Ciebie zmodyfikowany – i naszym zdaniem – jeszcze pyszniejszy przepis. Dodaj cynamon oraz liście mięty do makaronu oraz sera, a spróbujesz czegoś naprawdę innego, a także wyjątkowego.
0
0 / 0
Twój smak dzieciństwa? Pamiętasz makaron na słodko z serem? Mamy dla Ciebie zmodyfikowany – i naszym zdaniem – jeszcze pyszniejszy przepis. Dodaj cynamon oraz liście mięty do makaronu oraz sera, a spróbujesz czegoś naprawdę innego, a także wyjątkowego.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 łyżecz. cynamon
1 opak. makaron świderki lubella
20 dag. twaróg półtłusty
2 łyżka cukier
50 g masło
4 szt. liście mięty
Przygotowanie
Makaron świderki gotujemy według preferencji. Odcedzamy i dodajemy masło, mieszamy aby cały makaron był lekko maślany.
Dodajemy ser i cukier - mieszamy.
Dekorujemy liśćmi mięty.
Kategorie
Alergeny
Laktoza