Makaron z serem białym i brzoskwiniami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Makaron z serem białym i brzoskwiniami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975779718.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis wymyśliłam, gdy nie mogłam jeść różnych rzeczy z powodu karmienia mojej córeczki :) Danie szybkie w przyrządzeniu.
0
0 / 0
Przepis wymyśliłam, gdy nie mogłam jeść różnych rzeczy z powodu karmienia mojej córeczki :) Danie szybkie w przyrządzeniu.
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
4 łyżecz. cukier
400 g makaron lubella
500 g ser twarogowy
1 szt. brzoskwinia
4 łyżka śmietana 12%
Przygotowanie
1
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Ser wymieszać ze śmietaną i cukrem.
2
Ugotowany makaron odcedzić i wymieszać z masą serową.
3
Posypać na wierzch pokrojone w kostkę brzoskwinie.