Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Z obiadu zostało mi kawałek pieczeni rzymskiej, następnego dnia zrobiłam z niej zapiekankę makaronową z sosem beszamel.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Szklanki |
ser żółty
|
|
3 | Łyżki |
Masła
|
|
30 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
30 | Dekagramów |
Pieczeń wieprzowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |