Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybki i bardzo prosty przepis na makaron. Przepis pochodzi z książki Katarzyny Pośpieszyńskiej "Kuchnia zdrowego serca"
1 | Łyżeczka |
oliwa
|
|
0.5 | Szklanki |
świeża bazylia
|
|
1 | Szklanka |
ser feta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
25 | Dekagramów | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |