0

Składniki

1 Kilogram
wieprzowina łopatka
2 Sztuki
czosnek
3 Łyżki
Przyprawa do gulaszu
3 Łyżki
oliwa
0.5 Sztuki
makaron świderki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy .Odcedzamy . Mieso kroimy dodajemy oliwe,przyprawę,wyciśnięty czosnek ,sól.Zostawiamy na 4 godzinki .Potem smażymy na patelni i lekko zaciągamy śmietana .dodajemy do makaronu mieszamy .

Opis

Na kolacje i obiad

Podobne przepisy

Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Łatwy Do 1 godz.

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz.

Kokardki z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Kokardki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz.

Kuskus z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 3 godz.

Łazanki z cukinią

Łatwy Do 40 min.

Penne z grzybami

Średni Do 40 min.

Penne z papryką i oliwkami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!