Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pracochłonne, ale przepyszne danie obiadowe
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
Sos ostrygowy
|
|
1 | Łyżeczka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier
|
|
2 | Łyżeczki |
Wino ryżowe
|
|
1 | Łyżeczka |
imbir
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów | ||
0.75 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
4 | Sztuki |
Boczniaki
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |