Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron z makiem to w wielu domach potrawa uważana za wigilijną. Chociaż przepis kojarzy nam się ze świąteczną aurą, to o każdej porze roku smakuje równie dobrze! Polecamy podawać danie z wiśniową konfiturą Łowicz.
150 | Gramów |
Konfitura z wiśni Łowicz
|
|
![]() |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
woda
|
|
200 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
200 | Gramów |
Mak niebieski
|
|
5 | Łyżek |
Miód płynny
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
Skórka z pomarańczy
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
2 | Łyżki |
żurawina suszona
|
|
3 | Łyżki |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |