Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ulubiony makaron ugotowany al dente, świeże owoce sezonowe i pyszny ciągnący się sos karmelowy! Czegóż więcej mógłby chcieć prawdziwy łasuch? Przedstawiamy wyjątkowy przepis na makaron z jagodami w sosie karmelowym!
50 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
100 | Mililitrów |
Śmietana kremówka
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
Jagody
|
|
15 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
2 | Gramy |
cynamon
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |