Makaron z grillowanymi warzywami i halloumi
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Makaron z grillowanymi warzywami i halloumi](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976291263.jpeg&w=3840&q=75)
Makaron kokardki i kilka prostych składników, to idealne połączenie na smaczny obiad. Wystarczy połączyć makaron z grillowanymi warzywami, serem halloumi oraz czerwonym pesto domowej roboty i gotowei gotowe! Nasza propozycja obiadowa z pewnością podbije Twoje podniebienie!
0
0 / 0
Makaron kokardki i kilka prostych składników, to idealne połączenie na smaczny obiad. Wystarczy połączyć makaron z grillowanymi warzywami, serem halloumi oraz czerwonym pesto domowej roboty i gotowei gotowe! Nasza propozycja obiadowa z pewnością podbije Twoje podniebienie!
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
200 g makaron lubella kokardki
0.50 szt. cukinia
0.50 szt. ser halloumi
100 g parmezan
1 szczyp. pieprz
Przygotowanie
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Cukinię pokrój w szerokie plastry skrobaczką do warzyw i sparz w wodzie z gotowania makaronu.
Halloumi pokrój w plastry, nasmaruj oliwą i grilluj z obu stron na złoty kolor.
Składniki na pesto zblenduj na jednolitą masę dodając więcej oleju z pomidorów w razie potrzeby.
Pesto wymieszaj ze świeżo ugotowanym makaronem, serwuj z warzywami i serem.