Makaron z grillowanymi szparagami, suszonymi pomidorami i kozim serem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Makaron z grillowanymi szparagami, suszonymi pomidorami i kozim serem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974927361.jpeg&w=3840&q=75)
Co można zrobić w 20 minut? Przygotować pyszny makaron rurki z warzywami, grillowanymi szparagami i suszonymi pomidorami! To naprawdę prosta i błyskawiczna propozycja obiadowa dla zapracowanych.
0
5 / 1
Co można zrobić w 20 minut? Przygotować pyszny makaron rurki z warzywami, grillowanymi szparagami i suszonymi pomidorami! To naprawdę prosta i błyskawiczna propozycja obiadowa dla zapracowanych.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. makaron lubella mini rurki z warzywami
1 pęcz. szparagi zielone
8 plaster pomidory suszone
2 łyżka olej z suszonych pomidorów
80 g ser kozi
Przygotowanie
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Szparagi umyj, odetnij zdrewniałe końcówki i pokrój na 3 cm kawałki.
Na patelni grillowej podgrzej olej z suszonych pomidorów.
Szparagi grilluj, aż nieco zmiękną
Makaron wymieszaj z pokrojonymi suszonymi pomidorami, szparagami i pokrojonym kozim serem