Makaron z fasolą, guacamole i cheddarem
lubella
Mamy przepis na meksykańskie klimaty w Twojej kuchni! Fasola, guacamole i cheddar to pyszna trójka, która niepowtarzalnie podbije smak każdego makaronu. Próbuj nowości, aby przekonać się, jakie smaki lubisz najbardziej.
0
0 / 0
Mamy przepis na meksykańskie klimaty w Twojej kuchni! Fasola, guacamole i cheddar to pyszna trójka, która niepowtarzalnie podbije smak każdego makaronu. Próbuj nowości, aby przekonać się, jakie smaki lubisz najbardziej.
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
200 g makaron lubella fale
400 g fasola czerwona
1 szt. pomidor malinowy
1 szt. sok z limonki
1 szt. czerwona cebula
3 łyżka starty ser gouda
Przygotowanie
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Ugotowany mieszamy z odsączoną fasolą.
Awokado rozgniatamy widelcem i mieszamy z sokiem z limonki, posiekaną cebulka i pomidorem.
Gotowe guacamole podajemy z makaronem i posypujemy startym serem.