Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dietetyczna wersja tradycyjnego spaghetti? Jak najbardziej! Sprawdź nasz przepis na makaron z cukinii w sosie bolońskim. Wykonanie całej potrawy potrwa mniej niż godzinę i gwarantujemy, że pozostawi Cię ze smakiem, o którym ciężko będzie zapomnieć. Aby zaoszczędzić cenny czas wystarczy, że skorzystasz z gotowego sosu Łowicz, który idealnie skomponuje się z mięsem i przeniesie Cię do prawdziwej stolicy makaronu.
3 | Szczypty |
parmezan tarty
|
|
4 | Sztuki |
cukinia zielona mała
|
|
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |