Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na szybki i smaczny obiad z wędzonym, aromatycznym boczkiem i serem pecorino.
500 | Gramów | ||
60 | Gramów |
masło
|
|
10 | Gramów |
oregano
|
|
8 | Sztuk |
boczek wędzony
|
|
1 | Kilogram | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
Ser pecorino
|
|
2 | Łyżki |
bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |