Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron wiosenny to proste wegetariańskie danie - lekkostrawne, niskokaloryczne, a przy tym bardzo smaczne. Warto je stosować w zdrowej diecie. Do jego przygotowania niezbędne będą m.in.: groszek zielony, fasola zielona, cebula dymka, creme fraiche, nać pietruszki, szpinak, parmezan oraz makaron typu świderki.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
400 | Gramów |
Makaron Lubela świderki
|
|
3 | Szklanki |
szpinak
|
|
2 | Szklanki |
groszek zielony
|
|
2 | Szklanki |
Fasola zielona
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
Creme fraiche
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
6 | Łyżek |
parmezan
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |