Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prosta i łatwa w przygotowaniu chorwacka potrawa. Chociaż prawdziwym zagłębiem tych grzybów są Francja, Włochy, Hiszpania, USA rosną też obok Chorwacji. W Polsce też można je znaleźć w Borach Tucholskich i w Jurze krakowsko-częstochowskiej.Polecam!
250 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
3 | Łyżeczki |
Pasta z trufli
|
|
500 | Gramów | ||
5 | Sztuk |
Trufle - grzyby
|
|
3 | Łyżki |
Woda z makaronu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |