Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sos własnej roboty jest znacznie smaczniejszy niż w słoikach. Ciesz się smakiem dań kuchni chińskiej w swoim domu.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
imbir
|
|
250 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Sos słodko kwaśny
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
Fasola mung kiełki
|
|
3 | Łyżki |
Orzechy nerkowca
|
|
4 | Łyżki |
Ocet ryżowy
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |