Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdzony polski przepis - zdecydowanie nie tylko na Wielkanoc! Sprawdź pomysł na makaron w sosie chrzanowym z jajkami przepiórczymi i świeża rzeżuchą. Smacznie i klasycznie - przepis dla wszystkich fanów tradycyjnych dań.
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
Rzeżucha
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
100 | Gramów |
Ser topiony
|
|
100 | Gramów |
Serek śmietankowy
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
Jajka przepiórcze
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |