1

Składniki

0.5 Kilograma
Kiełbasa domowa
1 Szczypta
oregano
1 Szczypta
bazylia
1 Litr
Sok pomidorowy
2 Szklanki
woda
2 Sztuki
kostka rosołowa
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu.
  2. Przygotowujemy sos:
  3. Do 2 szklanek wrzącej wody dodajemy 2 kostki rosołowe.
  4. Następnie wlewamy litr soku pomidorowego.
  5. Gotujemy.
  6. Na patelni podsmażamy pokrojoną drobno cebulkę i kiełbasę.
  7. Dodajemy do sosu.
  8. Przyprawiamy do smaku bazylią i oregano.

Opis

Doskonały obiad.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!