Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Podsmaż i upiecz kacze udka, a następnie zdejmij z kości mięso i wymieszaj z zawczasu przygotowanym sosem pomidorowym, aby wyczarować na swoim stole apetyczne danie dla łasuchów. Kaczka to mięso rzadko goszczące na naszych stołach - pora to zmienić!
4 | Sztuki |
Udko z kaczki
|
|
200 | Mililitrów |
Wino czerwone słodkie
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Bulion wołowy
|
|
1 | Sztuka |
rozmaryn
|
|
4 | Pęczki |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |