Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron ryżowy idealnie pasuje do sałatek i dań jednogarnkowych! W połączeniu z jajkiem, awokado i sosem bazyliowym tworzy niezwykłą całość!
1 | Szklanka |
Makaron Lubella Jajeczna Ryż
|
|
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
250 | Gramów |
Mozarella w kulkach
|
|
0.5 | Sztuki |
awokado
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
Sos bazyliowy: |
|||
1 | Pęczek |
Bazylia świeża
|
|
100 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
1 | Łyżka |
majonez
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |