Makaron Polskich smaków
elcia148
0
0 / 0
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szt. filet z kurczaka
300 g fasolka szparagowa
1 łyżeczka kukurydza konserwowa
2 łyżeczka oliwa z oliwek
10 dek. ser żółty
200 g makaron lubella świdry
Przygotowanie
1
Gotujemy makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2
Następnie ugotować fasolkę szparagową z odrobiną soli, potem należy ją odcedzić.
3
Filet z kurczaka, pokroić w drobną kostkę, posypać wszystkimi przyprawami i podsmażyć na oliwie z oliwek, by uzyskał złoty kolor. W
4
Kroimy drobno czosnek. Dodać ugotowany makaron, fasolkę szparagową, czosnek i doprawiamy według własnego uznania.
5
Na koniec dodać kukurydzę do potrawy. Mieszamy całość. . Wykładamy na talerz i dekorujemy startym serem oraz ziołami do smaku.
Kategorie
Alergeny
Gluten